"Het Friese Tuigpaard; graag gezien, veel gevraagd"

Nieuws


Uitnodiging Ledendag 10 juli 2021


Zuidwolde/ Scharsterbrug 23 juni 2021
 
Beste leden,
Wij zijn verheugd dat het Kabinet afgelopen week bekend heeft gemaakt dat er vanaf juli weer evenementen mogen worden georganiseerd. Dit geldt ook voor onze prachtige Aangespannen Sport .
Inmiddels is de wedstrijdkalender bekend en staan de geplande concoursen vermeld op de websites van onze verenigingen:
Om de herstart van onze wedstrijden in goede banen te leiden zal er 10 juli a.s. door de gezamenlijke verenigingen een gezellige ledendag worden georganiseerd bij de HJC Manege Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert waar oefenrubrieken voor de nieuwelingen worden verreden alsmede reguliere rubrieken, de rijvergunning kan worden behaald, een clinic voor de jeugd wordt gegeven en voor de juryleden een jurybijeenkomst wordt georganiseerd.  
Graag nodigen wij u hier voor uit en stellen wij u in de gelegenheid aan deze dag deel te nemen. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Graag vernemen wij van u een reactie op deze uitnodiging aan het desbetreffende secretariaat en vernemen wij graag waaraan u wenst deel te nemen.
Afhankelijk van de opgave zal een programma worden opgesteld welke tijdig zal worden toegezonden.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, wachten uw reactie met belangstelling af en hopen op toch nog een mooi seizoen!
 
Met vriendelijke groet,
 
Besturen VERT, VFT, VHN

Geplaatst: Vrij 25-06-2021Terug naar overzicht