"Het Friese Tuigpaard; graag gezien, veel gevraagd"

Nieuws


PAVO FRYSO bokaal Tuigen


Inschrijving geopend: Pavo Fryso Bokaal Tuigaanleg jonge Friese paarden

juli 29, 2021

Thirsa fan Jentsje's Pleats (Michiel 442 x Rindert 406) van J.E. de Groot uit Hilaard wint de Pavo Fryso Bokaal Tuigen op de Centrale Keuring 2019
De inschrijving voor de Pavo Fryso Bokaal Tuigaanleg is geopend. Rijders kunnen hun Friese paard vrij inschrijven, dus er vindt geen voorselectie plaats. Wie een tuigpaard heeft in de klasse 4-5-6 jarige merries en/of 4-5-6-jarige hengsten of ruinen mag de strijd komen aangaan voor de Pavo Fryso Bokaal op vrijdagavond 17 september op de Centrale Keuring.

Vrijdagavond sportavond, mét tuigen

De vrijdagavond is de sportavond op de Centrale Keuring in Harich. Dan wordt onder andere ook de finale verreden van de Pavo Fryso Bokaal dressuur. In het programma is op deze avond ook de Pavo Fryso Bokaal tuigen opgenomen. Er is daarmee geen voorselectie op de fokdagen en dat betekent dat vrijdagavond ook bekend zal worden wie de Pavo Fryso Bokaal Tuigaanleg mag overnemen van alleskunners Sven B. (Wimer 461) en Thirsa fan Jentsje’s Pleats Kroon AA (Michiel 442) die in 2019 wonnen.

Pavo Fryso Bokaal: mooie samenwerking

Al sinds 2014 is de Pavo Fryso Bokaal dé competitie voor jonge Friese paarden met sportaanleg. Pavo Paardenvoer en Fryso Zadels zijn de ondersteunende bedrijven, waar kwaliteit voorop staat. Pavo paardenvoer is al sinds 50 jaar vooruitstrevend in paardenvoeding, altijd met de beste kwaliteit grondstoffen en vanuit specialistische kennis van voeding en gezondheid. De gezondheid en het welzijn voor paarden staat ook bij Tweespan ruitersport hoog in het vaandel. Hun Fryso zadels zijn handgemaakte kwaliteitszadels speciaal gemaakt voor het Friese paard.

Hieronder kunt u de inschrijfformulieren downloaden:

Het inschrijfgeld bedraagt: € 17,50. Aanmelden via MIJNKFPS kan natuurlijk ook!
In PDF: Pavo Fryso Bokaal Jonge Tuigpaarden Inschrijfformulier 2021
Als word-bestand: Pavo Fryso Bokaal Jonge Tuigpaarden Inschrijfformulier 2021

Geplaatst: Don 29-07-2021Terug naar overzicht